Βιοϋλικά

naturesQue SemOss B. Βόειο ξενο-υβριδικό μόσχευμα

 

Ξενο-υβριδικό, βόειο μόσχευμα με επικάλυψη βιοπολυμερών και θραυσμάτων κολλαγόνου. Με αυτό τον συνδυασμό δημιουργείται ένα απορροφήσιμο μόσχευμα. Για να τοποθετήσετε το μόσχευμα, οι κόκκοι πρέπει να διαβραχούν με αίμα, έτσι ώστε οι θετικές ιδιότητες της επικάλυψης να αναπτυχθούν αποτελεσματικά. Συνιστάται η χρήση μεμβράνης κολλαγόνου για την προστασία του μοσχεύματος από την διείσδυση μαλακών ιστών. 

 

naturesQue MaxOss P.  Χοίρειο σπογγώδες μόσχευμα

 

Το καθαρό οστικό πλέγμα, που λαμβάνεται από σπογγώδες χοίρειο οστό, έχει μια ανόργανη σύνθεση και δομή που μοιάζει πολύ με αυτή του ανθρώπινου οστού. Το naturesQue MaxOss P αποτελείται από ιδιαίτερα πορώδεις κόκκους που δρουν ως ικρίωμα για τον σχηματισμό οστού.

 

naturesQue ColTect P. Χοίρεια μεμβράνη κολλαγόνου 

 

Υποθέτοντας ότι πληρούνται οι κλινικές απαιτήσεις, οι μεμονωμένες προτιμήσεις για τις ιδιότητες χειρισμού διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της μεμβράνης κολλαγόνου. Ο εύκολος χειρισμός της naturesQue ColTect P επιτρέπει την χρήση της σε διάφορες ενδείξεις σε σχέδια θεραπείας που περιλαμβάνουν τη χρήση αναγεννητικών υλικών.

 

naturesQue ColAid P. Χοίρειο fleece κολλαγόνου

 

Ο σχηματισμός ενός σταθερού θρόμβου αίματος είναι σημαντικός για την επούλωση. Όταν χρησιμοποιείται ένα fleece κολλαγόνου ανοιχτού πόρου, οι εξαιρετικές αιμοστατικές ιδιότητες του κολλαγόνου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Τα σύγχρονα fleece κολλαγόνου δρουν ως αρχικό πλέγμα για την επούλωση των ιστών. Ο θρόμβος αίματος σταθεροποιείται στο έλλειμμα και τα επόμενα βήματα στην επούλωση πληγών μπορούν να προχωρήσουν χωρίς διαταραχές.

Φίλτρα

ΤΗΛ: 210 957 6293 | info@avendental.gr

Ωράριο λειτουργίας :9πμ - 5μμ | Δευτέρα - Παρασκευή

Καλάθι ΑγορώνX