Κατευθυνόμενη Εμφυτευματολογία

 

Ενδείξεις και Λύσεις

H Bego προσφέρει μία ευρεία γκάμα λύσεων για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ναρθήκων κατευθυνόμενης εμφυτευματολογίας. 

Νάρθηκες κατευθυνόμενης τοποθέτησης:

 • Νάρθηκας για τον πρώτο τρυπανισμό (pilot template) για εύκολο και γρήγορο τρυπανισμό μόνο με το αρχικό τρυπάνι.
 • Νάρθηκας για 100% κατευθυνόμενη τοποθέτηση (από το αρχικό τρυπάνι μέχρι την τοποθέτηση του εμφυτεύματος) σε συνδυασμό με τις κασετίνες BEGO Guide trays.

Στήριξη του νάρθηκα κατευθυνόμενης τοποθέτησης:

 • Οδοντική στήριξη. Ο νάρθηκας εδράζεται στα εναπομείναντα δόντια ενώ στις νωδές περιοχές εδράζεται στον βλεννογόνο.
 • Με στήριξη στον βλεννογόνο. Για διαδικασίες ελάχιστης παρέμβασης. Είναι δυνατή η διαβλεννογόνια τοποθέτηση των εμφυτευμάτων με την χρήση tissue punch.

Διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις σχεδιασμού:

 • Χωρίς λογισμικό σχεδιασμού. Αν δεν έχετε λογισμικό τρισδιάστατου προχειρουργικού σχεδιασμού ναρθήκων κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων, τότε μπορείτε να αναθέσετε σε εμάς το σχεδιασμό του νάρθηκα και κατόπιν εγκρίσεως σας, την εκτύπωση του. Για λεπτομέρειες δείτε εδώ : https://avendental.com/psifiakies-ipiresies
 • Με λογισμικό σχεδιασμού. Αν έχετε λογισμικό σχεδιασμού μπορείτε με την χρήση των κασετινών BEGO Guide να εκτελέσετε όλη την διαδικασία και να τοποθετήσετε τα εμφυτεύματα (S/SC/SCX/RS/RSX), μέσω του νάρθηκα οδηγού.

Υπολογιστικά Κατευθυνόμενη ΕμφυτευματολογίαGuided – απλά απλή!

Οι κασετίνες BEGO Guide Trays συμπληρώνουν ιδανικά τα εμφυτεύματα Bego Semados! (S/SC/SCX 3.25-4.5, και RS/RSX 3.0-4.5).

Για να χρησιμοποιήσετε τις κασετίνες χρειάζεστε ένα νάρθηκα που έχει παραχθεί σύμφωνα με ένα τρισδιάστατο σχεδιασμό και έχει ενσωματωμένα τα BEGO Guide master sleeves (μεταλλικοί κύλινδροι).

Αυτός ο τύπος νάρθηκα είναι διαθέσιμος από αρκετούς κατασκευαστές λογισμικών τρισδιάστατου σχεδιασμού.

Αν δεν διαθέτετε τέτοιο λογισμικό, η Aven Dental μπορεί να σας προτείνει σχεδιασμό τοποθέτησης των εμφυτευμάτων με βάση τα αρχεία DICOM από CT ή DVT (CBCT) του περιστατικού σας. Για να μπείτε στις ψηφιακές υπηρεσίες παρακαλούμε να κάνετε κλικ στις Ψηφιακές Υπηρεσίες

Η κασετίνες BEGO Guide Trays είναι εξαιρετικά απλές στην χρήση και προσφέρουν μεγάλη ασφάλεια κατά την τοποθέτηση.

Όλα τα τρυπάνια και τα εργαλεία είναι ταξινομημένα σε δύο ομάδες (Α και B). Ανάλογα με την διάμετρο του εμφυτεύματος που θα τοποθετηθεί, τοποθετείται το αντίστοιχο master sleeve στον νάρθηκα και χρησιμοποιούνται τα εργαλεία της πάνω ομάδας (Α) στην κασετίνα ή της κάτω ομάδας (Β). Μόνο τα τρυπάνια μήκους είναι κοινά και χρησιμοποιούνται από τις δύο ομάδες.

Επίσης τα εργαλεία είναι τοποθετημένα με την σειρά χρήσης τους, από αριστερά προς τα δεξιά και είναι ευκρινώς χαρακτηρισμένα.

Αυτό σας προσφέρει ιδιαίτερη ευκολία και ασφάλεια στην τοποθέτηση.

Ορισμένα λογισμικά σας προσφέρουν και εκτύπωση με τα βήματα και την θέση των τρυπανιών, με την σειρά που θα τοποθετηθούν.

 

Οι σημαντικότερες λεπτομέρειες

Προσαρμογείς (κουταλάκια) που κλειδώνουν (self-locking spoons)

Με την νέα τεχνολογία κλειδώματος της, η χρήση ναρθήκων κατευθυνόμενης τοποθέτησης εμφυτευμάτων είναι ακόμα ευκολότερη. Δεν χρειάζεται κάποιος να κρατάει τους προσαρμογείς, τοποθετήστε τον κατάλληλο προσαρμογέα στο master sleeve (A ή B) και περιστρέψτε το ώστε να κλειδώσει. Τώρα εσείς μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επέμβαση. Ξεκλειδώστε με περιστροφή προς την αντίθετη κατεύθυνση, για την γρήγορη και ασφαλή αφαίρεση του και την χρήση του επομένου.

 

Η ανοικτή προσέγγιση του συστήματος

Οι κασετίνες BEGO Guide Trays δεν απαιτούν την χρήση συγκεκριμένου συστήματος σχεδιασμού. Αντίθετα είναι συμβατές με νάρθηκες που έχουν σχεδιαστεί με μία μεγάλη γκάμα συστημάτων :

 • SimPlant
 • SICAT GmbH & Co. KG
 • 3Shape Implant Studio
 • Exocad Explain
 • Swissmeda SMOP
 • Med3D
 • CoDiagnostiX
 • NemoScan

Δουλεύετε με νάρθηκα που κατασκευάζεται στο εργαστήριο; κανένα πρόβλημα!! Ζητήστε μας τα BEGO Guide master sleeves για να τα τοποθετήσετε στο νάρθηκα σας.

 

ΤΗΛ: 210 957 6293 | info@avendental.gr

Ωράριο λειτουργίας :9πμ - 5μμ | Δευτέρα - Παρασκευή

Καλάθι ΑγορώνX