Εμπορική πολιτική

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ 1.5

ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1/9/2023

 

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

 

Οι αποστολές γίνονται δωρεάν με μέσα της εταιρείας, στην περιοχή της Αθήνας.

Για περιοχές εκτός Αθηνών οι αποστολές γίνονται με ACS Courier*.

Οι παραγγελίες αξίας 70€ και άνω αποστέλλονται δωρεάν με ACS, ενώ για τις παραγγελίες μικρότερης αξίας υπάρχει χρέωση αναλόγως του προορισμού και του βάρους της αποστολής.

* Σε περίπτωση επιλογής άλλου courier από τον πελάτη, θα επιβαρύνεται ο ίδιος και τις αντίστοιχες χρεώσεις αποστολής.

 

ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ-ΠΛΗΡΩΜΕΣ

 

Στις παραγγελίες εξατομικευμένων μεγεθυντικών γυαλιών (λούπες) είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 40% της συνολικής αξίας.

 

1. Παραδόσεις εντός Αθηνών:

Σε παραγγελίες αξίας κάτω των 500€, η εξόφληση γίνεται με την παράδοση με μετρητά, πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα ή με προεξόφληση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας.

Σε παραγγελίες αξίας άνω των 500€ έως 1000€, και κατόπιν συμφωνίας με το τμήμα πωλήσεων, υπάρχει η δυνατότητα διακανονισμού με προκαταβολή 30% της αξίας με την παράδοση, και εξόφληση του υπολοίπου σε 30 ημέρες.

Αντίστοιχα για παραγγελίες αξίας άνω των 1000€, και κατόπιν συμφωνίας με το τμήμα πωλήσεων, η εξόφληση μπορεί να γίνει με προκαταβολή 30% της αξίας και εξόφληση σε έως και 2 μηνιαίες δόσεις από την ημερομηνία παράδοσης.

Για ολική εξόφληση με την παράδοση, προσφέρεται έκπτωση 5% εφ’ όσον δεν υπάρχει προηγούμενο υπόλοιπο. Από την έκπτωση αυτή εξαιρούνται προϊόντα που δεν εισάγονται από την Aven Dental AE.

 

2. Παραδόσεις εκτός Αθηνών:

Απαιτείται προεξόφληση του συνόλου με τραπεζική κατάθεση ή αποστολή της παραγγελίας με αντικαταβολή.

 

 

Ειδικά για παραγγελίες προϊόντων BEGO με δελτίο αποστολής

1.   Επιστροφή των εμπορευμάτων που δεν χρησιμοποιήθηκαν την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημέρα του χειρουργείου κατόπιν συνεννόησης.

2.   Έκδοση τιμολογίου, με προθεσμία εξόφλησης εντός των επόμενων 30 ημερών.

3.   Προκειμένου να εκτελεστούν επόμενες παραγγελίες πριν την ολική εξόφληση του τιμολογίου, απαιτείται εξόφληση τυχόν υπολοίπου άνω των 500€. (Π.χ. Αν η τιμολόγηση του χειρουργείου Α είναι 600€, πρέπει να καταβληθούν τουλάχιστον 100€ προκειμένου να αποσταλούν πράγματα για το χειρουργείο Β)

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

 

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού αγοράς ή του δελτίου αποστολής. Οι επιστροφές μέσω courier, γίνονται με επιβάρυνση του πελάτη και περιλαμβάνουν και προϊόντα δειγματισμού π.χ. λούπες.

Μετά το πέρας των 15 ημερών τα συγκεκριμένα εμπορεύματα θα θεωρούνται ως μη επιστρεφόμενα και θα τιμολογούνται αν δεν έχουν ήδη τιμολογηθεί.

Ειδικά για την επιστροφή προϊόντων της εταιρείας Bego Implant Systems, θα πρέπει, επιπλέον των ανωτέρω, να πληρούνται και οι παρακάτω όροι :

 

1.   Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, η οποία θα πρέπει να είναι σφραγισμένη με την ταινία ασφαλείας ανέπαφη. Ανοικτές, βρώμικες, κατεστραμμένες και σημαδεμένες συσκευασίες δεν θα γίνονται αποδεκτές.

2.   Τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στον τελευταίο, χρονικά, κατάλογο προϊόντων που βρίσκεται σε ισχύ.

3.   Η ημερομηνία λήξης τους θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη του ενός έτους, από την ημερομηνία επιστροφής.

4.   Εξατομικευμένα και ευαίσθητα στις καιρικές συνθήκες προϊόντα δεν επιστρέφονται.

 

 

ΤΗΛ: 210 957 6293 | info@avendental.gr

Ωράριο λειτουργίας :9πμ - 5μμ | Δευτέρα - Παρασκευή

Καλάθι ΑγορώνX